Célunk, hogy továbbra is családi kisvállalkozásként kiváló minőségű és egészséges bioborokat és biomustokat állítsunk elő környezettudatos gondolkodástól vezérelve, megbízhatóságra és vásárlóink legnagyobb megelégedésére építve – családi örökségünk folytatásaként.

hars-pinceszet_mecseki_borrend

Elérhetőségek:

Hárs Családi Pincészet
7753 Szajk,
Pincesor 472.
Tel: 69/361-239
Mobil: 20/992-0288
kapcsolat@harspinceszet.hu
www.harspinceszet.hu

„Harmóniában a természettel”

„A villányi borvidék mellett fekvő szajki szőlőhegy Magyarország legdélibb, a Pécsi Borvidék legszebb fekvésű részeként a Keleti-Mecsek nyúlványain lévő napfénytől kényeztetett bortermő vidékein terül el.
Az itt működő Hárs testvérek pincészete évszázados múltra tekint vissza, melyet családi örökségként, egy szép családi tradíció folytatásaként gondoznak.
A terület és a szubmediterrán klíma páratlan lehetőséget teremt a bioeljárások, biotechnológiák alkalmazásának a szőlőtermesztésben. A két testvér, Tibor és József elkötelezett híve a biotermesztésnek, a bioborok készítésének és az új termékként bevezetésre került biomust előállításának.
A 20 ha-os területükön a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg. Az itt termesztett bioszőlőt kézzel szüretelik és válogatják, mely alapja a biobor és biomust készítésnek.
A hűtött erjesztésű reduktív eljárás eredményeként ezek a borok megőrzik gyümölcsös illatukat és ízüket.
A társaság a borait palackosan, bag-in-boxban és hordós tételekben értékesíti. Minősített bio-gazdálkodók. Közel 20 féle egyedien széles termékskálánkban megtalálhatja az Önnhöz legjobban illó biobort.

Filozófiánk:

„A magunk fejlesztette korszerű bioeljárás segítségével hagyjuk megvalósulni, borrá nevelődni a szőlőben lévő, egyes fajtákra jellemző érékeket, és ezt a harmóniát palackba zárva nyújtjuk át Önnek.”
Szeretettel várunk minden érdeklődőt borkóstolásra (akár vacsorával) 55 főt befogadni képes földház típusú borkóstoló pincénkben.

hars-pinceszet_mecseki_borrend_2

Útvonaltervezés menete

  1. A lenti térképen kattintson a jelölőre, majd a buborékban lévő “útvonaltervezés” feliratú linkre
  2. A térkép alatt megjelenő “A” mezőbe adja meg címét (a kiindulási címet)
  3. Végül kattintson az “Irányok lekérdezése” gombra

7753 Szajk, Pincesor 472.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt: